Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe website. Excuus voor het ongemak.
DTPN Webdesign

DTPN Webdesign

Mia Sorella maakt mooie dingen. Prettige samenwerking en zeer duidelijke communicatie. Zeker voor herhaling vatbaar.
Elgentos

Elgentos

Voor Elgentos hebben wij vaak gebruik gemaakt van hun diensten. Goede communicatie en liggen snel op één lijn waardoor het project makkelijk en soepel verloopt. Wij huren Mia Sorella vaker in voor diverse webshop ontwerpen. Bevalt goed!
iLeadz

iLeadz

Als internet marketing bureau huren wij vaak Mia Sorella in voor het ontwerpen van diverse websites en landingspagina's. Mia Sorella heeft oog voor detail en let daar bij op de gebruiksvriendelijkheid, en houdt rekening in het ontwerpproces met SEO. Ze zijn erg flexibel en snel. Een echte aanrader!
Kennispraktijk

Kennispraktijk

Zeer tevreden over de manier van werken met Mia Sorella. Flexibel, snel en met een zeer mooi en goed resultaat! Goede en duidelijke begeleiding in het bijhouden van de website en een prettige samenwerking. We zullen Mia Sorella zeker vaker inhuren voor het ontwikkelen van websites.
Smart Data Solutions

Smart Data Solutions

Smart Data Solutions heeft Mia Sorella en DTPN ingehuurd voor het ontwikkelen van een logo en een website. Tijdens de intake werd al snel opgepikt welke kant we uit wilden met de website en wat we wilden uitstralen. We waren zeer te spreken over de snelheid waarmee zaken werden opgepakt, hoe er werd gecommuniceerd en de mate van flexibiliteit. Ook na de eerste oplevering wordt er zeer adequaat omgegaan met kleine wijzigingen die in zo’n proces altijd voorkomen.

Kortom: dit is gegaan zoals je hoopt dat het gaat! Duidelijk, geen gedoe, uitstekende kwaliteit!
Walter Hoogesteger Schilders

Walter Hoogesteger Schilders

Bedankt voor het helpen bouwen aan onze website.
Wij hebben nu een erg vrolijke en zeer gebruiksvriendelijke website gekregen, mede dankzij de ideeën van Kelly. Zeer zeker voor herhaling vatbaar!
WS Webdevelopment

WS Webdevelopment

Samenwerken met Kelly gaat uitstekend. Kelly streeft net zoals ik naar perfectie, dat sluit goed op elkaar aan. Als we samen een project doen spreken we de doelen eerst goed met elkaar door. Vooraf spreken we af welke momenten van evaluatie gebruikt worden, op deze momenten wordt het werk goed onder de loep genomen om de kwaliteit te verhogen. Kelly is altijd erg gedreven om de hoogste kwaliteit af te leveren. Dit is erg prettig om mee samen te werken.