Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe website. Excuus voor het ongemak.
Jan Henk – Projectmanager

Jan Henk – Projectmanager

Ik werk op freelancebasis onder de naam "Hazelaar Webdevelopment”. Ik beheer de Magento webshop projecten, spring hier en daar bij als programmeur en stuur deze mensen aan. Door mijn technische achtergrond en kennis, is het ideaal voor mij als projectmanager te communiceren tussen de klant en de programmeur.

Ik drink de hele dag door: Koffie! Thee is voor mietjes.
Kelly – Conceptor & designer

Kelly – Conceptor & designer

Uit liefde voor het vak ben ik in maart 2010 begonnen met het ontwerpbureau Mia Sorella. Zoals hier is te lezen, werken we met een hecht team van freelancers samen. Door met z’n allen op één kantoor te werken, sta je als team erg sterk. Verder ben ik eindverantwoordelijk van het product en communiceer ik alles met de klant.

Ik drink de hele dag door: Thee in alle smaken met soms een scheutje melk...
Kim – Conceptor & designer

Kim – Conceptor & designer

Meestal opereer ik buiten beeld van de klant en bedenk ik de concepten bij Mia Sorella. Ik ben het meest in mijn element als ik achter mijn computer zit, muziek aan heb staan en aan het brainstormen ben. Ook ben ik werkzaam als webdesigner en spring ik hier en daar bij waar nodig.

Ik drink de hele dag door: Koffie met alleen een beetje melk.
Peter Jaap – Programmeur

Peter Jaap – Programmeur

Ik ben verantwoordelijk voor alle technische zaken. Zo run ik mijn eigen webdevelopmentbureau “Blaakmeer Webdevelopment” en ben ik CEO van “Elgentos”, een bedrijf dat Magento webshops maakt. Ik werk veel samen met Mia Sorella aan verschillende projecten omdat we elkaar goed aanvullen.

Ik drink de hele dag door: Koffie en af en toe een kopje thee. Maar dan moet het wel voor me neus staan!
Richard – SEO Specialist

Richard – SEO Specialist

Als eigenaar van iLeadz wordt regelmatig mijn hulp en kennis ingeroepen door Mia Sorella. Ik help met het meedenken aan een zoekmachine vriendelijke website en biedt zelf praktisch alles aan op het gebied van internet marketing. SEO, SEA, SEM en nog veel meer hebben dan ook geen geheimen voor mij.

Ik drink de hele dag door: Koffie en af en toe een kopje thee.
Victor – Programmeur

Victor – Programmeur

Ook ik werk veel samen met Mia Sorella en bouw ik uiteenlopende websites. Naast als freelancer te worden ingehuurd door Mia Sorella en andersom ben ik zelfstandig ondernemer van DTPN Webdesign. Samen hebben wij websites als Shortlease Direct, Agem en GreenCrowd gerealiseerd.

Ik drink de hele dag door: Koffie en cola!
Wouter – Programmeur

Wouter – Programmeur

Als freelancer van WS Webdevelopment werk ik veel met andere freelancers samen op één kantoor. Ik houd me voornamelijk bezig met het bouwen van Magento Webshops en werk hiervoor veel samen met Mia Sorella. Zij leveren voor deze webshops het ontwerp aan.

Ik drink de hele dag door: Koffie en water met warm weer :-)