Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe website. Excuus voor het ongemak.
Webdesign – Facebook – NoordhoffLijsters
Facebookpagina's

Elk jaar geeft Noordhoff Uitgevers pocktetboekjes uit onder de naam “Lijsters” om kinderen te stimuleren om te gaan lezen. Wij hebben speciaal hiervoor een Lijsters Facebook pagina ingericht.

Webdesign – Facebook – Soundgallery
Facebookpagina's

Voor zowel de doorgewinterde hifi-expert als de beginnende liefhebber. Sound Gallery heeft voor ieder wat wils. Hiervoor hebben wij een Sound Gallery Facebook pagina aangemaakt.

 

Webdesign – Landingspaginas – Plan01
Landingspagina's

Kinderprostitutie is nog steeds een groot probleem in de wereld. Plan Nederland zet zich hier voor in en probeert dit tegen te gaan en wilde hiervoor een landingspagina hebben.

Webdesign – Landingspaginas – Plan02
Landingspagina's

Het is zo vanzelfsprekend in Nederland. Een geboortebewijs. In ontwikkelingslanden niet. Met een Splash pagina attenderen we mensen te doneren en hier even bij stil te staan.

Webdesign – Webshops – Motorplaza
Webshop ontwerp

Motorplaza was toe aan een nieuwe webshop. Mia Sorella is benaderd voor het ontwerp. En dat doen we uiteraard graag! De site oogt nu simpel, rustig en overzichtelijk.

Webdesign – Website – Agem
Website ontwerp

Voor Agem hebben wij enkel het ontwerp geleverd. Het was zaak het ontwerp een groene uitstraling te geven met het oog op milieuvriendelijkheid.

Webdesign – Websites – BeautyCentreBalloo
Website ontwerp

Bezoekers van de website Beauty Centre Balloo maar ook de medewerkers zelf, raakten de weg kwijt in de grote en diepe website. Wij hebben hiervoor een compleet nieuw design geleverd. Aan de bouw wordt momenteel nog hard gewerkt door een derde partij.

Webdesign – Websites – BewegingInBeeld
Website ontwerp

Voor de Gemeente Assen en het onderzoeksbureau Kennispraktijk is ons gevraagd de  website Beweging in Beeld te ontwikkelen. De site is bedoeld voor Assenaren en geïnteresseerden van Sport & Bewegen in het algemeen.

Webdesign – Websites – ShortleaseDirect
Website ontwerp

Het makkelijk kunnen vinden van een geschikte lease auto voor particulieren. Voor Shortlease Direct hebben wij een website ontwikkeld dat voor zich spreekt. Men vindt er de informatie en kan op de homepagina al een auto vinden.

Webdesign – Websites – VergaderlocatieSpecialist
Website ontwerp

Voor de Vergaderlocatie Specialist hebben wij het complete ontwerp geleverd van de website. Bezoekers kunnen via deze site gemakkelijk en gratis een geschikte vergaderlocatie laten uitzoeken. Enkel de locatie hoef je te betalen.

Webdesign – Websites – WalterHoogesteger
Website ontwerp

Een kleurrijke website was de wens van Walter Hoogesteger Schilders. En die kreeg hij! Na jaren dezelfde website te hebben gehad vonden de schilders dat het eens tijd was voor wat anders.

Webdesign – Banners – Motorplaza
Banners

Ten behoeve dan de AdWords campagnes hebben wij banners ontwikkeld voor Motorplaza. Wanneer men de website heeft bezocht, zal de advertentie worden getoond waar Google het toelaat.

Webdesign – Banners – OpenApotheek
Banners

Voor Open Apotheek hebben wij een nieuwe banners ontwikkeld voor op de homepage. Deze banner geeft de bezoeker de mogelijkheid om een account aan te maken of contact op te nemen.

Webdesign – Landingspagina – Voys
Landingspagina's

Voor Voys Telecom hebben wij destijds diverse landingspagina’s ontwikkeld om de conversie te verhogen. Dit is gelukt, waarna de mailbox overstroomde met offerteaanvragen.

Webdesign – Nieuwsbrief – Greenspread
Nieuwsbrieven

Voor de Greenspread nieuwsbrief hebben wij het ontwerp van een basis template op ons genomen. Deze kunnen zij vanaf nu zelf gemakkelijk bijhouden.

Webdesign – Nieuwsbrief – Horecastyle
Nieuwsbrieven

HorecaStyle vroeg ons de HorecaStyle nieuwsbrief te ontwerpen. Een eis was dat zij hem zelf moesten kunnen versturen. Geen probleem!

Webdesign – Nieuwsbrief – Yves Rocher
Nieuwsbrieven

Elke week verstuurt Yves Rocher minstens twee nieuwsbrieven aan al haar klanten in Nederland en Belgie. Aan ons de eer om de follow-up nieuwsbrieven te ontwikkelen voor het Nederlands publiek.

Webdesign – Webshop – ChaletCenter
Webshop ontwerp

Voor Chalet Center hebben wij het ontwerp van de nieuwe webshop gemaakt. Helaas is het nooit zo ver gekomen om de website te bouwen i.v.m. het vroegtijdig beëindigen van het project. Het bedrijf is momenteel werkzaam onder een andere naam.

Webdesign – Webshop – Horecastyle
Webshop ontwerp

Voor Horecastyle hebben wij het complete ontwerp van de magento webshop verzorgd. Na het logo en de visitekaartjes was ons ook de webshop toevertrouwd. Altijd fijn als de klant je werk waardeert.

Webdesign – Webshop – MagicZeppo
Webshop ontwerp

Voor Magic Zeppo hebben wij een webshop gerealiseerd waar diverse Magic The Gathering kaarten verkrijgbaar zijn.

Webdesign – Webshop – SoundGallery
Webshop ontwerp

Alleen een website voor Sound Gallery was niet meer voldoende. Ze wilden nu ook verkopen op het internet. Wij hebben voor ze de shop ontworpen.

Webdesign – Website – GreenCrowd
Website ontwerp

Voor GreenCrowd hebben wij het ontwerp verzorgd van de website en meegedacht over de inrichting ervan. Een interessant project waar we veel van hebben geleerd.