Er wordt momenteel hard gewerkt aan een nieuwe website. Excuus voor het ongemak.

My Little Printer

Nog niet zo heel lang geleden werd er ook al over geschreven. De Little Printer uit Londen. Het is een schattig kleine mini printer dat op hitte werkt in plaats van inkt. De Little Printer is niet alleen een erg leuk hebbe-ding maar ook nog eens milieuvriendelijk omdat het geen gebruik maakt van milieuonvriendelijke inkt! Je kan het vergelijken met de kassabonnen in de winkel, welke na verloop van tijd soms vervagen of er ‘verbrand’  uit zien als deze niet goed worden bewaard.

Wat je ermee doet is helemaal aan jou. Je kan je Facebook updates ermee printen van je vrienden, een boodschappenlijst of toch liever je agenda? En vind je het stiekem eigenlijk ook niet heel handig om snel eens het nieuws door te nemen in handig zakformaat? Print hem uit, stop hem in je agenda en lees wanneer je er tijd voor hebt. Je hebt het altijd bij de hand en het neemt bijna geen ruimte in.

Wil je er ook een hebben? Het hebbe-dingetje is niet heel goedkoop. Voor £199,- heb jij hem bij je thuis op je bureau of keukentafel staan. Wil je er toch iets meer over weten voordat je hem aanschaft? Bezoek dan eens de officiële website van de bedenker van de Little Printer: http://uk-shop.bergcloud.com

1 comment

  1. Zou wel geweldig zijn voor de boodschappenlijstjes. Mijn handschrift is er niet veel beter op geworden door het digitale tijdperk .

    Zit helaas wel een belachelijk prijskaartje aan.

Reageren op dit artikel? Leuk! Laat hieronder een reactie achter!